Ако сте възпрепятствани да върнете навреме заетите от вас библиотечни документи или не ви е стигнало времето да ги прочетете, можете да посетите библиотеката или да се обадите по телефона в съответния отдел или филиал.
Имате възможност да изпратите електронно писмо, ако сте читател на Централната библиотека на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на Детския отдел на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. В полето Subject въведете Електронно презаписване на документи, а в полето за писмото въведете трите си имена, номера на читателската си карта  и документите, които желаете да презапишете.
Срокът за заемане може да бъде продължен по искане на читателя, само ако заетите в момента библиотечни документи не се търсят от други читатели и не повече от 2 (два) пъти след първоначалното заемане. За учебни и научни цели срокът за заемане може да бъде продължен по искане на читателя до 3 (три) пъти срещу заплащане: 

- първо презаписване – безплатно; 
- второ презаписване – 2.00 лв. на том;
- трето презаписване – 4.00 лв. на том.

Електронна библиотека

sn yaneva
 

 

Община Стара Загора Българска библиотечно-информационна асоциация РС-ТМ Обществен дарителски фонд Стара Загора Посолство на САЩ в България Bemis Public Library, Colorado
© 2004 - 2023, Библиотека Родина - Стара Загора