Залата в Детския отдел разполага с мобилно обзавеждане, мултимедия с екран, флипчарт, лаптоп и две потребителски компютърни места с интернет достъп. В нея се провеждат културни, информационни и образователни дейности за деца и ученици, организирани в малки групи до 20 – 25 човека. От 2012 г. тя е и учебна база за читалищни библиотекари по Програма „Глоб@лни библиотеки България”.
Залата в Детския отдел се ползва безплатно от училища и от неправителствени организации, работещи с деца и за деца със специални нужди.
Ако желаете да станем ваш партьор в организирането и провеждането на открити или изнесени уроци, часове на класа, празници на класа и други прояви, моля, свържете се с нас чрез имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел.: 042 620136; 0884477903.

Електронна библиотека

sn yaneva
 

 

Община Стара Загора Българска библиотечно-информационна асоциация РС-ТМ Обществен дарителски фонд Стара Загора Посолство на САЩ в България Bemis Public Library, Colorado
© 2004 - 2023, Библиотека Родина - Стара Загора