Насочете се към каталозите на библиотеката. Библиотека "Родина" разполага с интернет каталог. Можете да ползвате и традиционните каталози на място в библиотеката.
Справка за книга можете да направите по телефон на номер: 042 603950 или чрез електронна справка на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. В полето Subject въведете Справка за книги. В полето за писмото въведете трите си имена и валиден имейл адрес. След това задайте коректно въпросите си за търсения от вас библиотечен документ като посочите Заглавие, Автор/и, Издателство и др. данни, за които имате информация.
Ако Ви е необходима подробна библиография, възползвайте се от нашата платена услуга Писмена библиографска справка. Обърнете се на място към сътрудниците в отдел Читалня, на тел.: 0884477916 или имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Електронна библиотека

sn yaneva
 

 

Община Стара Загора Българска библиотечно-информационна асоциация РС-ТМ Обществен дарителски фонд Стара Загора Посолство на САЩ в България Bemis Public Library, Colorado
© 2004 - 2023, Библиотека Родина - Стара Загора