Скъпи приятели,
Благодарим за всеки един дарителски жест, но настоятелно Ви молим, да дарявате книжки, на които най-малките деца (0 - 6 години) наистина биха се зарадвали, а не такива, от които искате да се освободите (сн. 4). 
Напомняме Ви, че кампанията е в подкрепа на насърчаването на ранното детско четене и дообзавеждането на зала „Приятели на книжките” в Детския отдел (ул. „Българско опълчение” 69) с цветен лазарен принтер и фотоапарат.

 

Всички желаещи да ни подкрепят могат да го направят като донесат нови или запазени и годни за ползване образователни игри, конструктори, пъзели, играчки и книжки за деца от 0 до 6 години – меки, картинни, музикални и звукоподражателни книжки, книжки-пъзели, книжки-играчки..., в сградата на Централната библиотека на бул. „Руски” № 17. Даренията ще се приемат в рамките на работния ден от 8:15 до 18:15 часа до края на месец август. 

Електронна библиотека

Община Стара Загора Българска библиотечно-информационна асоциация РС-ТМ Обществен дарителски фонд Стара Загора Посолство на САЩ в България Bemis Public Library, Colorado
© 2004 - 2023, Библиотека Родина - Стара Загора