Фотогалерия - ОУ Георги Райчев, Университетска болница
сряда, 25 април 2007

Маратон на четенето 2007
Стара Загора

ОУ "Георги Райчев"
Студенти по медицина четат в Детска клиника при Университетска болница
23 април